xtau nak letak tajuk ape..korang bace jer la ye, tp tajuk ni agak panjang la pulakkan..bace je la terus ape yg aku post, tu pun kalau nak bace.OK!

  • on Thursday, April 14, 2011

  • exam tinggal lagi 4 paper..

    lepas tu cuti..
    lepas cuti mule lagi short sem..
    mmg busy la life dak vet ni
    or buat2 busy..
    hahhaa..

    harap2 4 paper lagi akan berlaku baik kat ak..
    dah la sume carry mark ak rendah2..
    nak wat cmnerkan..
    test xnak wat betol2..
    skrg dpt markah sikit nak merungut..
    hahhaa..
    xpe2 ade mase lagi...
    jangan xlulus sudah..
    jgn ak kene tendang dri vet sudah..
    tp kalau kene tendang dri vet UMK masuk vet UPM xpe la..
    (xmungkin akan berlaku..hahaha)
    ilang masalah ak nagn org2 yg xgune kat UMK ni..
    aishhh..
    jap2..aku ade masalah ker sbnrnye??..
    hahaa..xde la....BETOL!!..aku xde masalah pun..
    so wat pe ak nak stress2 kan..
    so pasni exam mesti wat yang terbaik...
    kalau x..mmg hancur la paper ak pas2 nih..
    hahahaha...

    skrg nih....
    aku raser ak nak jadi jahat sikit la...
    selama ni ak rase ak ni slalu jer wat baik
    sekali skala nak jadi jahat pe salahnyer kan..
    jadi baik pun susah..jadi jahat pun susah..
    jadi pokok lagi bagus...huhuhu..
    tp sebaik2 kejadian adlah manusia..
    aku ttp bersyukur ak jadi manusia...
    dan akau akan bersyukur atas kejadian ak kat muka bumi ni..

    ok la..smbung study..
    ade lagi parasite, virology, mandrin n immuno..
    sume tu la carry mark ak rendah2..
    hahah..
    so kene usha lebeh nih...
    ok.!!!

    chayok akmal!!

    7 luahan perasaan:

    Shakina Chu said...

    carry mark aku pun rendah2 jugak.. xpe, hidup umpama roda. kadang2 di atas, kadang2 dibawah. sekarang kita kat bawah, esok2 kat atas la pulop.

    Mak aku kata, pedulikan hal lain. Focus final exam dulu. And then, x semua org akan suka kita. yg x suka tu, mereka punya pasal! yang penting ko buat baik je dgn semua org..

    Sape? sape ada masalah dgn class rep kami hah?? aku hantar anak lot karang, baru tau. X)

    fairuz said...

    hohoo. gudluck my fren :)

    Akmal Ezat said...

    lolot: lucu bha ko ni...hehhee
    thanks sgt2..sa bngga dpt kwn mcm ko...
    ko slalu bg sa semangat n nsihat...wlaupun secara indirect...

    mudah2an...satu hari nti msti akan kembali naik kan..insyaAllah..

    Akmal Ezat said...

    peruz: thanks...ko pun wat tol2...jgn nak bercinta jer...hehhehee..

    Hezry said...

    akmal : jgn jadi jahat akmal. jadi biasa2 dah la...
    buat baik pada2,
    buat jahat jgn skali
    kalu buat jahat gak...
    takut kena telan pastu dah xleh patah balik

    Akmal Ezat said...

    hezry: xde la jahat mane...xde la smpai nak wat bende yg bukan2...
    org zaman skrg mmg mcm ni..
    xleh nak bg muke sgt..
    mane yg buat baik ngan ak...ak wat baik la ngan die...sape yg buat jahat ngan ak..
    tau la mcm ner ak nak jd...hahhaha

    Hezry said...

    jgn buat trend masa kini cam ak dah...
    ak xleh jdi baik sbb orng yg bnci ak orng baik,
    jd ak jd jhat...
    tu ak,ang jgn lak jd cmtu...seksa tau.
    KUATKAN SMNGT!!! ANG BKN SORANG,!!!
    ( ingt ayat ak, 'ampa satu group' )

    Post a Comment